Χάκαραν το Twitter και το YouTube του βρετανικού στρατού!

Must Read

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο βρετανικός στρατός ανέφερε πως παραβιάστηκαν από αγνώστους οι λογαριασμοί του στο Twitter και το YouTube.

Ο λογαριασμός του βρετανικού στρατού στο Twitter (@BritishArmy) έχει αναδημοσιεύσει μια σειρά αναρτήσεων που σχετίζονται με ψηφιακά πιστοποιητικά πνευματικής ιδιοκτησίας (NFT), ενώ στο YouTube ο λογαριασμός μετονομάστηκε σε «ARK Invest» και εμφάνιζε δεκάδες βίντεο σχετικά με κρυπτονομίσματα.

«Είμαστε ενήμεροι για την παραβίαση των λογαριασμών του στρατού στο Twitter και στο YouTube και είναι σε εξέλιξη έρευνα», για το θέμα, δήλωσε εκπρόσωπος του στρατού.

Ο βρετανικός στρατός έχει 362.000 ακόλουθους στο Twitter ενώ το κανάλι του στο YouTube έχει 177.000 συνδρομητές. Όσον αφορά δε την ARK Invest, πρόκειται για υπαρκτή αμερικανική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων, με έδρα την Αγία Πετρούπολη(!) της Φλόριντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Σώος και αβλαβής φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον οδήγησε...

More Articles Like This