Πολιτικό χάος στη Βρετανία μετά τις παραιτήσεις των υπουργών Οικονομικών και Υγείας

Για έλλειψη ακεραιότητας κατηγορούν την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον

Must Read

Μεγάλα προβλήματα για την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον στη Βρετανία, καθώς πριν μερικά λεπτά ανακοίνωσαν τις παραιτήσεις τους οι υπουργοί Οικονομικών και Υγείας, Ρίσι Σουνάκ και Σάτζιντ Τζάβιντ.

Οι παραιτήσεις ήρθαν μετά το «συγγνώμη» που ζήτησε ο Βρετανός πρωθυπουργός, παραδεχόμενος ότι γνώριζε για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Κρις Πίντσερ.

Και οι δυο υπουργοί που παραιτήθηκαν μίλησαν για έλλειψη ακεραιότητας στην κυβέρνηση, με τον υπουργό Υγείας να δηλώνει ότι δεν μπορεί πλέον, με καλή συνείδηση, να συνεχίσει να υπηρετεί σε αυτήν την κυβέρνηση.

Λίγη ώρα μετά μέσω Twitter ανακοίνωσε την παραίτησή του και ο υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This