Παραβίασε το κόκκινο η οδηγός που χτύπησε τον 26χρονο Γιάννη – «Κόβει» την ανάσα το βίντεο

Ο 26χρονος ντελιβεράς εκσφενδονίστηκε σε αυλή σπιτιού

Must Read

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα με θύμα έναν 26χρονο διανομέα, έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ.

Στις 7 Ιουνίου ο 26χρονος Ιωάννης κινούνταν στον περιφερειακό Καλαμάτας με τη μηχανή του, όταν ένα Ι.Χ. παραβίασε το κόκκινο φανάρι και έστριψε αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τον μοτοσικλετιστή. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το σώμα του άτυχου νέου εκσφενδονίστηκε και κατέληξε μέσα σε αυλή σπιτιού. Η μηχανή του τυλίχθηκε στις φλόγες, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. 

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή T-Live, φαίνεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ο οποίος άκουσε τον ήχο από τη σύγκρουση και βγήκε στην αυλή του. Εκεί βρήκε νεκρό τον 26χρονο διανομέα.

«Ακούω ένα “γκαπ” και κατευθείαν να πέφτει στην αυλή μου. Σοκαρίστηκα εκείνη την ώρα και πήγα στο γείτονα να τον φωνάξω δίπλα που μένει, να δω τι θα κάνω. Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Κατάλαβα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του γιατί δεν κουνιόταν… Δυστυχώς ήταν νεκρός» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 26χρονο και την οδηγό του αυτοκινήτου στο νοσοκομείο. Για τον 26χρονο όμως ήταν ήδη αργά…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This