Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή του πυροβολισμού του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας!

Έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος

Must Read

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε κατέρρευσε μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε σε εκδήλωση στην πόλη Νάρα.

Ο Άμπε πυροβολήθηκε δύο φορές, με τον δεύτερο πυροβολισμό να τον χτυπά στην πλάτη, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης του έχει συλληφθεί. Ο πρώην κυβερνήτης του Τόκιο Yoichi Masuzoe είπε σε ένα tweet ότι ο κύριος Abe βρισκόταν σε κατάσταση καρδιοπνευμονικής ανακοπής. Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά πριν επιβεβαιωθεί επίσημα ένας θάνατος στην Ιαπωνία.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία δεν ήταν δυνατό να επαληθευτούν, φαίνεται να δείχνουν παραϊατρικούς να στριμώχνονται γύρω από τον κύριο Άμπε στη μέση ενός δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Άμπε έβγαζε μια ομιλία για έναν υποψήφιο στη Νάρα όταν συνέβη η επίθεση – αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι είδαν έναν άνδρα με, όπως περιέγραψαν, να τον πυροβολεί από πίσω, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του BBC στην Ιαπωνία Ρούπερτ Γουίνγκφιλντ-Χέις. Ο πρώτος πυροβολισμός φαίνεται να ήταν άστοχος, αλλά ο δεύτερος χτύπησε τον Άμπε στην πλάτη. Αμέσως έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος.

Στη συνέχεια, η ασφάλεια συνέλαβε τον δράστη που δεν προσπάθησε να τρέξει.
Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK αναφέρει ότι η αστυνομία κατέσχεσε το όπλο του και τον αναγνώρισε. Ο Άμπε, ο οποίος ήταν ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, παραιτήθηκε το 2020 επικαλούμενος λόγους υγείας. Αργότερα αποκάλυψε ότι είχε υποστεί υποτροπή ελκώδους κολίτιδας, μιας εντερικής νόσου.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ στην Ιαπωνία: Πυροβόλησαν στο στήθος τον πρώην πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, ενώ έδινε ομιλία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This