Κυριακή 13/6/2021

Κρατηθείτε! Έβγαλε την «αγνότητά της» σε δημοπρασία και την… αγόρασε ένας βουλευτής για 1.450.000€

Σε βουλευτή των συντηρητικών της Βρετανίας με μεγάλη πολιτική επιρροή και φετιχιστικά βίτσια πούλησε, κατά δήλωσή της, την παρθενιά της 24χρονη. Ο πολιτικός, αφού την γνώρισε ως sugar daddy και την «έλουσε» με πανάκριβα δώρα, πλήρωσε 1.450.000 ευρώ κερδίζοντας διαδικτυακή δημοπρασία για να γίνει ο άντρας με τον οποίο θα είχε την πρώτη ερωτική εμπειρία της.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» η 24χρονη Λία από τη Βρετανία είπε για τον νικητή της δημοπρασίας ότι είναι 50ντάρης, τζέντλεμαν, πολύ μορφωμένος και διαθέτει «εξαιρετικά μεγάλης επιρροής επαφές στο Λονδίνο», καθώς ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα των Τόρις.

«Είναι πολύ συναρπαστικό να συναντάς έναν άντρα με τόση δύναμη, καθώς δεν βρίσκεις κάτι τέτοιο στην ηλικία μου» είπε στην «Daily Mail», προσθέτοντας πως την εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο βουλευτής, τον οποίο δεν μπορεί να κατονομάσει καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο μυστικότητας, έχει δικό του οδηγό και σωματοφύλακες.

Πολλά δώρα

Για δύο μήνες η Λία έβγαινε με τον βουλευτή στον ρόλο του sugar daddy και εκείνος της έκανε δώρα ξοδεύοντας κάθε μήνα για χάρη της περίπου 20.000 ευρώ. Όταν η νεαρή αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της στην εξειδικευμένη γερμανική ιστοσελίδα Cinderella Escorts, ενημέρωσε τον βουλευτή, ο οποίος έκανε τα πάντα για να είναι ο πλειοδότης.

Η 24χρονη αποκαλύπτει ότι του ξεκαθάρισε πως θέλει «μόνο κανονικό σεξ» στην πρώτη συνεύρεσή τους. «Τους δύο μήνες που γνωριστήκαμε ήθελε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα, τα οποία μου είναι άγνωστα, αλλά γρήγορα του έδειξα τα όριά μου» υποστήριξε.

«Έχω ήδη εμπειρία από τα φετίχ του, που τα βρίσκω παράξενα», αποκάλυψε η νεαρή για τον βουλευτή.

Η 24χρονη εκμυστηρεύτηκε ότι αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της ύστερα από συζήτηση που είχε με τη μητέρα της. «Έχουμε καλή σχέση και καταλαβαίνει ότι οι περισσότερες γυναίκες θα χωρίσουν τον άντρα που ήταν ο πρώτος τους και θα απογοητευτούν… Είναι λιγότερο επώδυνο να παίρνεις λεφτά, αντί να μείνεις με ραγισμένη καρδιά» δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ