Θρίλερ στην Νότια Αφρική: Τουλάχιστον 18 νεκροί από πυροβολισμούς σε δύο μπαρ

Must Read

Αιματηρά περιστατικά σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε δύο διαφορετικά μπαρ στη Νότια Αφρική, όταν άγνωστοι εισήλθαν μέσα στα κέντρα διασκέδασης και άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας συνολικά τουλάχιστον 18 άτομα.

Στο πρώτο περιστατικό 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε μπαρ του Σοβέτο, κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ. Η αστυνομία έλαβε μία κλήση λίγο μετά τα μεσάνυχτα. «Φτάσαμε στο σημείο, δώδεκα άνθρωποι ήταν νεκροί έχοντας τραύματα από σφαίρες», διευκρίνισε η Νονχλάνχλα Κουμπέκα αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας.

Έντεκα τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και δύο εξ αυτών υπέκυψαν λίγο αργότερα, συμπλήρωσε. Σύμφωνα με την διοικητή του αστυνομικού τμήματος του Ορλάντο, συνοικία του Σοβέτο, οι δράστες της επίθεσης «έφτασαν στο σημείο και πυροβόλησαν εναντίον των ανθρώπων που διασκέδαζαν».

Όπως εξήγησε η Κουμπέκα, η αστυνομία εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο και έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, αν και δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε συλλήψεις.

Λίγο αργότερα, στην πόλη Πίτερμαριτζμπουργκ, στο ανατολικό τμήμα της Νότιας Αφρικής, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις 20:30 (τοπική ώρα) σε μπαρ της πόλης.

«Στις 20:30 μια ομάδα ανθρώπων έπιναν το ποτό τους σε νυχτερινό κέντρο όταν ένα όχημα σταμάτησε μπροστά από το μπαρ», διευκρίνισε η αστυνομία. «Δύο άνδρες βγήκαν από το όχημα, εισήλθαν στο μπαρ και άνοιξαν πυρ αδιακρίτως εναντίον των πελατών», πρόσθεσε.

Δώδεκα άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες: δύο πέθαναν επί τόπου και δύο άλλοι υπέκυψαν στα τραύματά τους αργότερα στο νοσοκομείο. Οκτώ ακόμη εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Οι νεκροί είναι μεταξύ 30 και 45 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This