Έκρηξη σε άλλο ένα εργοστάσιο LNG στις ΗΠΑ!

Την ώρα που το Freeport στο Τέξας παραμένει εκτός λειτουργίας

Must Read

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, επείγουσα κατάσταση σημειώθηκε στο Medford της Οκλαχόμα, στο εργοστάσιο της εταιρείας φυσικού αερίου Oneok.

Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο κτίριο. Ήταν απαραίτητο να εκκενωθούν όχι μόνο οι εργαζόμενοι της εταιρείας, αλλά και όλοι οι κάτοικοι σε ακτίνα δύο μιλίων από το εργοστάσιο.

Το τοπικό δημοσίευμα για την έκρηξη στο εργοστάσιο LNG στην Οκλαχόμα

Νωρίτερα, φωτιά είχε ξεσπάσει και στον αμερικανικό τερματικό σταθμό LNG του Freeport στο Τέξας. Το περιστατικό προκάλεσε άνοδο των τιμών του φυσικού αερίου στην Ευρώπη λόγω των περιορισμών εφοδιασμού. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι η κυρία πύλη εξόδου για την προμήθεια αμερικανικού σχιστολιθικού αερίου στην Ευρώπη και «καταστράφηκε» την πιο κρίσιμη στιγμή.

Αλλά στις ΗΠΑ, το φυσικό αέριο, αντίθετα, μειώθηκε κατά 40%, σημείωσε το Bloomberg. Επειδή το κλείσιμο του λιμανιού σημαίνει ότι θα παραμείνει διαθέσιμο περισσότερο αέριο για εσωτερική χρήση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This