Τραπεζικός «καθάρισε» τη γυναίκα του και τον… αποθέωσε η πεθερά του

Must Read

Στέλεχος της τράπεζας Barclays, που δολοφόνησε τη γυναίκα του με λοστό, «άξιζε μετάλλιο» που την ανεχόταν, σύμφωνα με την κατάθεση της πεθεράς του στο δικαστήριο!

Ο 51χρονος Ντέιβιντ Πόμπχρετ κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στη 49χρονη Αν Μαρί, όταν τελικά «του γύρισε το μάτι» από την κακομεταχείριση που ανεχόταν από αυτήν όλα τα χρόνια του γάμου τους, όπως είπαν μάρτυρες στο Βασιλικό Δικαστήριο του Λίβερπουλ.

Ο ειδικός Τεχνολογίας της μεγάλης τράπεζας τη χτύπησε στο κεφάλι πάνω από 30 φορές στους στάβλους που είχαν κοντά στο σπίτι τους, όπου ζούσαν με τη 18χρονη κόρη τους Μέγκαν. Ο Πόμπχρετ παραδέχεται τη δολοφονία που διαπράχθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2018, ωστόσο τονίζει ότι αυτή έγινε ενώ είχε χάσει προσωρινά τον έλεγχο. «Ο Ντέιβιντ ήταν ένας άγγελος. Άξιζε μετάλλιο που ανεχόταν τη Μαρί» αναφέρει σε έγγραφη κατάθεσή της η Κάρολ Μπάκλεϊ, μητέρα του θύματος.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1997 και είχαν κοινό πάθος για τα άλογα. Η Μαρί ήταν αυτή που είχε το «πάνω χέρι» στη σχέση και ήταν ευέξαπτη, φτάνοντας στο σημείο να μπλοκάρει την ίδια τη μητέρα της στο facebook επειδή τολμούσε να διαφωνεί μαζί της. Συνάδελφός της την περιγράφει δε ως «δρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ»: «Ήταν σαν ηφαίστειο. Μπορούσε να εκραγεί χωρίς προειδοποίηση».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This