Oι πόρνες του γιου του Μπάιντεν, το FBI και το ξέπλυμα χρήματος

Must Read

Ολοένα πιο σοβαρή γίνεται η κατάσταση για τον γιο του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, καθώς πλέον δεν μιλάμε μόνο για ντροπιαστικά βίντεο που τον δείχνουν να κάνει χρήση ναρκωτικών και σεξ με πόρνες, αλλά για πιθανές κατηγορίες από το FBI για παραβίαση του νόμου για την πορνεία.

Μέσα σε πέντε μήνες φέρεται ότι ξόδεψε 30.000 ευρώ σε πόρνες πολυτελείας, τις οποίες βοήθησε να ταξιδέψουν από τη μια Πολιτεία στην άλλη για να τον συναντήσουν, πράξη που αποτελεί ομοσπονδιακό ποινικό αδίκημα. Την αποκάλυψη κάνει η «Daily Mail», παρουσιάζοντας ενοχοποιητικά στοιχεία που παρέδωσαν στο FBI οι ελεγκτικές Αρχές ύστερα από κατάθεση αναφοράς για ύποπτη τραπεζική δραστηριότητα (SAR) από την JPMorgan Chase.

Η αναφορά, που γίνεται για τραπεζικές συναλλαγές ύποπτες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ή άλλες παρανομίες, κατονόμαζε την Ουκρανή Εκατερίνα Μορέβα από τη Φλόριντα. Η γυναίκα έλαβε επιταγές από τον Χάντερ Μπάιντεν, ύστερα από ραντεβού στη Νέα Υόρκη με πόρνες που του παρείχε η Μορέβα, μέσω ιστοσελίδας με 20χρονες συνοδούς πολυτελείας.

Η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει βίντεο από τα σεξουαλικά ραντεβού του γυμνού Χάντερ με τις πόρνες, καθώς και φωτογραφίες από επιταγές που έστειλε στη συνέχεια στη Μορέβα. Μάλιστα, σε κάποιες από αυτές τα ποσά κυμαίνονταν από 2.400 ευρώ μέχρι 10.000 ευρώ τη φορά, σαν να ήταν… ιατρικά έξοδα. Κάποιες φορές, δε, οι πληρωμές, που έφτασαν τα 30.000 ευρώ σε πέντε μήνες μεταξύ 2018 και 2019, γίνονταν λίγο αφότου ο Χάντερ είχε λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά από τον πατέρα του, Τζο Μπάιντεν.

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This