Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ποιος επαγγελματικός κλάδος έχει τους καλύτερους εργοδότες

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Για ακόμα μια χρονιά, η λίστα World’s Best Workplaces, ανέδειξε τις εταιρείες, παγκοσμίως, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Ανάμεσα, λοιπόν, στους κλάδους με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον βρίσκεται, η Πληροφορική (Information Technology-IT).

Συγκεκριμένα, η εταιρεία τεχνολογίας Cisco κατατάσσεται στην πρώτη θέση της 9ης ετήσιας διεθνούς λίστας World’s Best Workplaces, ακολουθούμενη από τη Hilton και από την επίσης προερχόμενη από τον χώρο του ΙΤ, Salesforce. Όπως ανακοίνωσε το Great Place to Work, οι κλάδοι που συναντώνται συχνότερα στη λίστα είναι το Information Technology και ο τομέας του Financial Services & Insurance, με τον κλάδο της Πληροφορικής να επιβεβαιώνει για ακόμη μια χρονιά την ικανότητα να δημιουργεί ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Εκτός από τη Cisco και τη Salesforce, στη λίστα με τις 25 πολυεθνικές με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, τον κλάδο του ΙΤ εκπροσωπούν επίσης: η SAP στην έκτη θέση, η SAS στην ένατη, η Workday στη δέκατη θέση, η Mercado Libre στην 13η, η Adobe στην 15η θέση, η Intuit στην 17η.

Για να μπει μια εταιρεία στη συγκεκριμένη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε πέντε εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να έχει το ελάχιστον 5.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ