Βρετανία: Συναγερμός για τον καύσωνα – Αύριο η πιο ζεστή ημέρα στην ιστορία – «Θα πεθάνουν ακόμη και υγιείς»

Το θερμόμετρο θα δείξει 43 βαθμούς

Must Read

Αντιμέτωπη με το χειρότερο κύμα καύσωνα στην ιστορία της χώρας είναι η Βρετανία με τις προβλέψεις για αύριο να κάνουν λόγο για 43 βαθμούς Κελσίου.

Πρόκειται για ρεκόρ όλων των εποχών για την χώρα, αφού το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 38,7 βαθμοί Κελσίου και καταγράφηκε στο Κέιμπριτζ τον Ιούλιο του 2019.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι αν δεν ληφθούν και ατομικά μέτρα προστασίας ακόμα και υγιείς άνθρωποι θα πεθάνουν από την ζέστη.

Δρομολόγια τρένων έχουν ακυρωθεί, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με αποτέλεσμα να ακυρώνονται πολλά προγραμματισμένα ραντεβού, τα σχολεία έκλεισαν. Επίσης από την Κυριακή οι αρχές έχουν απευθύνει έκκληση για τηλεργασία όπου είναι εφικτό.

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να μην αναζητήσουν δροσιά σε λίμνες και ποτάμια γιατί ακόμα και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This