Steve Jobs: 8 χρόνια χωρίς τον άνθρωπο που άλλαξε την επικοινωνία (και την ιδιωτικότητα) για πάντα (video)

Must Read

Σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια ο συνιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών (είχε γεννηθεί στις 15/2/1955).

Ηταν ο άνθρωπος που αν και δεν πήγε ποτέ στο πανεπιστήμιο άλλαξε την επικοινωνία για πάντα και έστρωσε το δρόμο σε εταιρείες κολοσσούς προς τον 21ο αιώνα και την έκρηξη τόσο της υψηλής τεχνολογίας όσο και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αν σκεφτεί κανείς ότι χωρίς τα έξυπνα τηλέφωνα κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον.

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Apple και ο εγκέφαλος μιας αυτοκρατορίας προϊόντων που έφεραν την επανάσταση στους υπολογιστές, την τηλεφωνία και την μουσική βιομηχανία, έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο λέγοντας ότι «στη ζωή του ήταν ο μόνος ανταγωνιστής που δεν μπόρεσε να νικήσει».

«Υλικά αγαθά που χάθηκαν μπορεί να ξαναβρεθούν. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που ποτέ δεν μπορεί να βρεθεί όταν έχει χαθεί, η ζωή», είναι κάποια από τα τελευταία λόγια του ανθρώπου που έμελλε να αλλάξει την ανθρωπότητα με το όραμα και την επιμονή του.

Δείτε μερικές στιγμές από την συγκλονιστική ζωή του με κορυφαία αυτήν της ομιλίας του στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο Stanford το 2005

https://www.youtube.com/watch?v=IOL-K2Lwuho

Η εντυπωσιακή παρουσίαση του πρώτου iPhone

https://www.youtube.com/watch?v=9hUIxyE2Ns8

Η συνάντηση των δύο πρωτοπόρων της τεχνολογίας! Steve Jobs και Bill Gates

Εις μνήμην…

https://www.youtube.com/watch?v=v_5KcoSwmg4

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This