Διασώστες βγάζουν τάρανδο από… πισίνα! (video)

Must Read

Σίγουρα θα έχουν δει πολλά τα μάτια τους, αλλά τάρανδο να… παίρνει το μπάνιο του σε πισίνα, μάλλον θα είδαν για πρώτη φορά στη ζωή τους!

Έστω κι έτσι, οι διασώστες που έλαβαν κλήση από σπίτι στο Μάντσεστερ του Νιου Χάμσαϊρ στις ΗΠΑ, φάνηκαν ιδιαίτερα ετοιμοπόλεμοι, ερχόμενοι αντιμέτωποι με αρσενικό τάρανδο, ο οποίος, άγνωστο πως και γιατί, είχε βρεθεί να… πλατσουρίζει μέσα σε μια πισίνα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο, περίπου πέντε με έξι διασώστες τραβούν το μεγαλόσωμο ζώο από τα κέρατα με χοντρά σκοινιά, τη στιγμή που ένας ακόμη το σπρώχνει με ένα μακρύ κοντάρι, στην προσπάθειά του να το κατευθύνει προς τις σκάλες που βρίσκονται στη μια πλευρά της πισίνας.

Τελικά, τα καταφέρνουν μετά από επίπονη συλλογική προσπάθεια, αφήνοντας, κατόπιν, τον τάρανδο ελεύθερο να επιστρέψει στο δάσος, απ’ όπου και είχε έρθει.

Την επόμενη φορά, πάντως, ας φέρει μαζί του και καμιά… πετσέτα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This