Κάνουν έρανο για τα νοσήλεια ντελιβερά που έσωσε πέντε παιδιά από τις φλόγες

Must Read

Ηρωας ντελιβεράς πίτσας που έσωσε πέντε παιδιά από φλεγόμενο κτίριο τώρα φοβάται ότι δεν θα έχει τα χρήματα για να πληρώσει τον τσουχτερό λογαριασμό για τα έξοδα νοσηλείας.

Τα μεσάνυχτα της 11ης Ιουλίου ο 25χρονος Νίκολας Μπόστιτς περνούσε με το αυτοκίνητό του από γειτονιά στο Λαφαγιέτ της Ιντιάνα στις ΗΠΑ, όταν είδε ένα σπίτι να φλέγεται. Αμέσως όρμησε μέσα στις φλόγες και έβγαλε ζωντανές την ενός έτους Κάλια, τη 13χρονη Σάιλι, τη 18χρονη αδελφή τους Σεϊόνα Μπάρετ και τη 13χρονη φίλη τους Λίβιαν Νάιφλι.

Οταν η Σεϊόνα τού είπε ότι η μικρή της αδελφή ήταν παγιδευμένη στο κτίριο, ο Μπόστιτς αψήφησε ξανά τις φλόγες, αλλά δυσκολευόταν να βρει το παιδί. Οταν τα κατάφερε, οι φλόγες τούς είχαν παγιδέψει και για να τη σώσει την έσφιξε στην αγκαλιά του και πήδηξε από παράθυρο στον δεύτερο όροφο. Το κοριτσάκι σώθηκε, αλλά ο Μπόστιτς νοσηλεύεται με εγκαύματα, σπασμένο χέρι και αναπνευστικά προβλήματα.

Τώρα φοβάται ότι θα μείνει στον άσο για να ξεχρεώσει το νοσοκομείο, ωστόσο στο διαδίκτυο άρχισε έρανος, με την οικογένεια Μπάρετ να προσφέρει 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This