Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Παρακολουθήστε άνετα συναυλίες, ακόμη κι αν είστε… «τάπες»!

Η ιδανική λύση για το… δεύτερο χειρότερο πράγμα στις συναυλίες

Αν δεν έχετε το ύψος του Γιάννη Αντεντοκούμπο, ή κάποιου… συμπαίκτη του, έστω, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε νιώσει μειονεκτικά, βρισκόμενοι σε κάποια συναυλία.

Όσοι, για παράδειγμα, δεν στηθήκατε με τις ώρες στα κιγκλιδώματα μπροστά στη σκηνή ή δεν είστε «πρώτο μπόι», θυμηθείτε τις φορές που χρειάστηκε να σκαρφαλώσετε στην πλάτη κάποιου φίλου σας (οι κοπέλες συνήθως) ή να σηκωθείτε σαν… μπαλαρίνες στις μύτες των ποδιών σας, προκειμένου να καταφέρετε να δείτε, επιτέλους, «τι διάολο συμβαίνει εκεί μπροστά», βρισκόμενοι πίσω από ένα… «δάσος» (αρκετά) ψηλότερων fans.

Εφεύρεση που χαρίζει… μπόι!

Ο (ψηλός) Βρετανός Ντόμινικ Γουίλκοξ ήρθε να σας λυτρώσει από αυτό το μαρτύριο, με τη νέα εφεύρεσή του! Αντλώντας έμπνευση, όπως δήλωσε, από τη μάταιη προσπάθεια μιας μικρόσωμης κοπελιάς να παρακολουθήσει με άνεση την αγαπημένη της μπάντα επί σκηνής, δημιούργησε ένα είδος «περισκοπικών» γυαλιών. Τι κάνουν αυτά; Πολύ απλά, επιτρέπουν, σε όποιον τα φοράει, να βλέπει τα πάντα γύρω του, σα να ήταν… 30 πόντους ψηλότερος!

Τα γυαλιά One Foot Taller (ένα πόδι ψηλότερος), όπως τα «βάφτισε», διαθέτουν δυο ακρυλικά κάτοπτρα. Το πρώτο βρίσκεται στερεωμένο υπό γωνία στο πάνω άκρο στύλου μήκους 30,5 εκατοστών, ο οποίος είναι στηριγμένος στο σκελετό των γυαλιών.
Το δεύτερο κάτοπτρο, εξάλλου, είναι τοποθετημένο μπροστά στα γυαλιά, επίσης υπό γωνία, έτσι ώστε να «προβάλλεται» πάνω του οτιδήποτε κατοπτρίζεται στο πρώτο.

Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, τα συγκεκριμένα γυαλιά δίνουν λύση και στο… πρώτο χειρότερο πράγμα στις συναυλίες: τα κινητά (των άλλων, πάντα)! Όχι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ