Φωτιά στα στούντιο της Τσινετσιτά στη Ρώμη ξύπνησε μνήμες από την καταστροφή του 2007

Αυτή τη φορά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Must Read

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα στα θρυλικά κινηματογραφικά στούντιο της Τσινετσιτά στη Ρώμη, «ξυπνώντας», όπως είναι φυσικό, δυσάρεστες μνήμες από τις 9 Αυγούστου του 2007, τότε, δηλαδή, που μια μεγάλη φωτιά είχε καταστρέψει περίπου 3.000 τ.μ. των εγκαταστάσεων και των γύρω περιοχών.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ζέτας Κονταξή για την ΕΡΤ, αυτή τη φορά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν άμεσα αρκετοί πυροσβέστες, οι οποίοι και κατάφεραν να τη θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο. Η φωτιά, πάντως, «πρόλαβε» και προκάλεσε ζημιές στο κομμάτι των στούντιο όπου απεικονίζεται η αναγεννησιακή Φλωρεντία, ενώ ανάγκασε σε προσωρινή διακοπή τα γυρίσματα ταινίας με πρωταγωνίστρια τη Σαρλίζ Θερόν.

Το καλό είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί από ποιο σημείο ξεκίνησε η πυρκαγιά.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This