Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Πήγε για «αυξητική» και βρέθηκε σε… κώμα

Τέλος στη δράση μιας απατεώνισσας που συστηνόταν ως πλαστική χειρουργός και αναλάμβανε ακόμα και περιστατικά ανόρθωσης γλουτών έβαλαν οι Αρχές της Φλόριντα.

Η 60χρονη Ένα Μπούλτον κατηγορείται ότι έκανε ενέσεις συνθετικού filler στα οπίσθια μιας 33χρονης γυναίκας που ήθελε να αυξήσει το μέγεθός τους, με συνέπεια η άτυχη ασθενής να πέσει σε κώμα για δύο μήνες.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Μπούλτον το έπαιζε γιατρός στο σπίτι της στη Φλόριντα, χωρίς να έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος, χρησιμοποιώντας συνθετικά filler που δεν είχαν την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων.

Για θεραπεία

Το θύμα, η Μαριέλα Αλόνσο, απευθύνθηκε στην Μπούλτον τον Αύγουστο του 2018 για θεραπεία μεγέθυνσης γλουτών, για την οποία πλήρωσε 725 ευρώ. Όταν μετά το τέλος της διαδικασίας παραπονέθηκε για οξύ πόνο, η «γιατρός» τη συμβούλεψε να πιει ζαχαρούχο νερό, ενώ επέμενε ότι θα της περνούσε ακόμα και όταν εκείνη άρχισε να κάνει αιμοπτύσεις. Η Αλόνσο διακομίστηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου έμεινε σε τεχνητό κώμα για δύο μήνες. Αφότου ξύπνησε, αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας και κίνησης, καθώς και ανωμαλίες μυικού τόνου, ενώ η Μπούλτον βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για απάτη και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ