Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Το πρωί θρήσκος οικογενειάρχης, το βράδυ η «ψυχή» σε πάρτι με όργια!

Στο Νιου Τζέρσι ο Αβραχαμ Αντλερ ήταν ένας αυστηρών αρχών οικογενειάρχης, ορθόδοξος Εβραίος που είχε τον σεβασμό των συμπολιτών του. Στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όμως, ο 33χρονος ζούσε έκφυλη ζωή, με τουλάχιστον δύο ερωμένες, ενώ έβγαζε πακτωλό χρημάτων διοργανώνοντας  πάρτι με όργια σε ενοικιασμένο διαμέρισμα.

Τη διπλή ζωή του Αντλερ αποκαλύπτει η ίδια η σύζυγός του μετά την προσφυγή στη Δικαιοσύνη του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη, ο οποίος έφερε στο φως όσα έκανε ο 33χρονος. Δικαστήριο του Μανχάταν ήδη δικαίωσε τον ιδιοκτήτη Γουονγού Τσανγκ, δίνοντας εντολή στον Αντλερ να μη διοργανώσει ποτέ ξανά στο διαμέρισμα όργια για swingers, φετιχιστές, με παιχνίδια ρόλων και βίαιο σεξ, στα οποία αποδείχτηκε ότι χρέωνε είσοδο 55 ευρώ.

«Θέλω διαζύγιο» δήλωσε στη «New York Post» η Σάνα Αντλερ, η οποία έχει τρία παιδιά με τον 33χρονο και τώρα είναι έγκυος στο τέταρτο. Αποκάλυψε στην αμερικανική εφημερίδα ότι τον πέταξε έξω από το σπίτι τους στο Κλίφτον του Νιου Τζέρσι, διότι λάμβανε συνεχώς τηλεφωνήματα από νεαρές που υποστήριζαν ότι είναι ερωμένες του.

«Δεν μας στηρίζει πλέον οικονομικά, έχει κόψει τις επαφές μαζί μας και τους λογαριασμούς πληρώνουν οι φίλοι μου» καταγγέλλει η Σάνα. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ανακάλυψε πως ο σύζυγός της είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με κάποια «Νικόλ» και κάποια «Αλέξα» στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Αντλερ ωστόσο το αρνείται, προσπαθώντας να διασώσει ό,τι μπορεί από την ευυπόληπτη ζωή που είχε στο Νιου Τζέρσι. Απόφοιτος του Ιουδαϊκού Ινστιτούτου του Νιου Τζέρσι, ήταν γνωστός για τον αυστηρό τρόπο που εφάρμοζε τις αρχές του ορθόδοξου εβραϊσμού και έδινε πολύ συχνά το «παρών» στις συναγωγές της πόλης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ