Σοκ στη Γαλλία! Βίασαν γυναίκα στις τουαλέτες ενώ ο σύντροφός της περίμενε απ’έξω

Την εντόπισε ο σύντροφός της να κλαίει με λυγμούς

Must Read

Οργή και σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση ότι μια Αμερικανίδα τουρίστρια έπεσε θύμα βιασμού μέσα σε δημόσιες τουαλέτες, ενώ ο σύντροφός της την περίμενε απ’έξω.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στο Παρίσι και το βράδυ του Σαββάτου περπατούσε σε πολυσύχναστη περιοχή, κατά μήκος του Σικουάνα. Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι πλήθος κατοίκων και τουριστών.

Η γυναίκα θέλησε να χρησιμοποιήσει τις δημόσιες τουαλέτες και το ζευγάρι σταμάτησε κοντά στη γέφυρα Louis Philippe. Ο σύντροφός της που την περίμενε έξω, ανησύχησε όταν η ώρα άρχισε να περνάει και δεν έβλεπε την αγαπημένη του. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τις  τουαλέτες όπου και άκουσε την γυναίκα του να κλαίει με λυγμούς. Της είχαν επιτεθεί και την είχαν βιάσει.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού και υποστήριξε πως η γυναίκα βρέθηκε μαζί του συναινετικά.

Η τουρίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ με τον σύντροφό της. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This