Έλληνας πήγε τις διακοπές των ονείρων του στην Αυστραλία και αυτοκτόνησε στη Μελβούρνη!

Ο 41χρονος έλεγε ότι «περνάει υπέροχα», αλλά για άγνωστους λόγους αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του

Must Read

Οι διακοπές των ονείρων του στην Αυστραλία, έλαβαν τραγικό τέλος για έναν Έλληνα πολίτη που αυτοκτόνησε στη Μελβούρνη, μακριά από την πατρίδα του.

Ο 41χρονος άνδρας έφτασε στην  πρωτεύουσα της Πολιτείας της Βικτώριας τον Ιούλιο και σύμφωνα με όσα έλεγε στην οικογένειά του και τις αναρτήσεις που δημοσίευε στο Facebook, περνούσε «υπέροχα».

Η επιστροφή του στην Ελλάδα είχε προγραμματιστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά τώρα, η συντετριμμένη οικογένειά του περιμένει αντ’ αυτού, τη σορό του να επιστρέψει… Οι λόγοι της αυτοχειρίας στη Μελβούρνη, παραμένουν μυστήριο σύμφωνα με το neoskosmos.com.

«Είναι ακόμα αδύνατο να δεχθούμε ότι δεν ζει. Τον περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει στην Ελλάδα και να μοιραστεί μαζί μας τις αναμνήσεις του. Τώρα περιμένουμε να μας σταλεί η σορός του για ταφή», είπε στην ελληνική δισεβδομαδιαία εφημερίδα η αδελφή του 41χρονου αυτόχειρα και πρόσθεσε ότι πριν από λίγα χρόνια είχαν χάσει και τον πατέρα τους.

«Ενημερωθήκαμε από ιατροδικαστή της Μελβούρνης ότι ο αδελφός μας έβαλε τέλος στη ζωή του. Δεν γνωρίζουμε την αιτία. Μας είπαν ότι έκαναν ενδελεχή έρευνα», λέει ακόμα.

Η ίδια εξήγησε ότι το ελληνικό προξενείο στη Μελβούρνη έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να μεταφερθεί η σορός στην Ελλάδα. «Ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα», πρόσθεσε.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This