Νεαρή ομογενής που χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από τον Λευκό Οίκο γλίτωσε γιατί φορούσε «στρατιωτικές» μπότες

Must Read

Οι μπότες που φορούσε έσωσαν τη ζωή 28χρονης ομογενούς, η οποία είναι η μόνη που επέζησε από τους τέσσερις ανθρώπους που πρόσφατα χτυπήθηκαν από κεραυνό στον Λευκό Οίκο.

Η μητέρα της αποκαλύπτει, δε, ότι επέστρεψε στο σπίτι τους από το νοσοκομείο, αλλά δίνει μάχη για να μη μείνει παράλυτη και να μη μολυνθούν τα εγκαύματα που έχει υποστεί.
Η Αμπερ Εσκουντέρο – Κοντοστάθη από το Νιούμπουρι Παρκ της Καλιφόρνιας, σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ», στις 4 Αυγούστου, στα 28α γενέθλιά της, βρισκόταν έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον μαζεύοντας δωρεές για Ουκρανούς πρόσφυγες. Οταν τη χτύπησε κεραυνός μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα vsStar, η 28χρονη εκτινάχτηκε σε απόσταση αρκετών μέτρων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη νοσοκόμα μητέρα της Τζούλι Εσκουντέρο, οι στρατιωτικού τύπου μπότες Dr Martens με τις πλαστικές σόλες που φορούσε της έσωσαν τη ζωή, καθώς δεν επέτρεψαν στον ηλεκτρισμό να περάσει μέσα από το σώμα της στη γη και να την απανθρακώσει. Η άμεση επέμβαση των ανδρών των μυστικών υπηρεσιών του Λευκού Οίκου, όπως τόνισε η Τζούλι, έκανε στη συνέχεια τη διαφορά, καθώς η Κοντοστάθη ήταν αναίσθητη και την επανέφεραν στη ζωή.

Με ανάρτηση στο facebook η μητέρα της 28χρονης αποκαλύπτει ότι η κόρη της βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει. Ωστόσο, η Τζούλι ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να προσεύχονται, διότι δεν είναι όλα ρόδινα. Τους παρακάλεσε να ζητήσουν από τον Θεό να μη μολυνθούν τα εγκαύματα που της προκάλεσε ο κεραυνός, αλλά και «να λειτουργήσουν τα πόδια της». «Τα νιώθει σαν να τα διαπερνούν καρφίτσες και βελόνες» έγραψε, προσθέτοντας ότι η κόρη της «πονάει πάρα πολύ».

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Κεραυνός έπεσε κοντά στον Λευκό Οίκο – Τέσσερις άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This