Γαλλία: Νεκρός 25χρονος που οδηγούσε πατίνι στο Παρίσι

Συγκρούστηκε με φορτηγό

Must Read

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 25χρονος άνδρας, ο οποίος, κυκλοφορώντας με ηλεκτρικό πατίνι στο Παρίσι, συγκρούστηκε με φορτηγό, στο πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα στην γαλλική πρωτεύουσα στο οποίο εμπλέκεται αυτό το νέο μέσο.

Ο νεαρός αρνήθηκε να δώσει προτεραιότητα στο φορτηγό που τον χτύπησε. Οι διασώστες τον μετέφεραν με καρδιο-αναπνευστική ανακοπή στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε.

Μεγάλος πονοκέφαλος

Τα ηλεκτρικά πατίνια, που εμφανίσθηκαν εδώ και ένα χρόνο στο Παρίσι, σήμερα έχουν φτάσει περίπου τα 20.000 και έχουν γίνει πονοκέφαλος για τις δημοτικές αρχές, καθώς δεν υπάρχει ρυθμιστικό πλαίσιο για την κυκλοφορία τους.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Ελλάδα, καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των Ελλήνων, έχοντας προκαλέσει τροχαία ατυχήματα χωρίς, ευτυχώς, κάποιο θύμα. Μέχρι στιγμής, πάντως, παρά τις αντιδράσεις πεζών, οδηγών και πολιτικών φορέων, δεν έχει ψηφιστεί κάποια ρύθμιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This