Τρόμος στην Ιερουσαλήμ: Παλαιστίνος επιτέθηκε σε λεωφορείο με Εβραίους προσκυνητές – Σε κρίσιμη κατάσταση έγκυος που γέννησε πρόωρα

Συνολικά τραυματίστηκαν επτά άνθρωποι

Must Read

Πανικός επικράτησε στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ όταν Εβραίοι προσκυνητές που έφευγαν με λεωφορείο από το Τείχος των Δακρύων δέχθηκαν επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ένας νεαρός Παλαιστίνιος άνοιξε πυρ εναντίον του λεωφορείου και τραυμάτισε επτά ανθρώπους, ανάμεσα τους μια έγκυο που γέννησε πρόωρα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Λίγες ώρες αργότερα ο δράστης παραδόθηκε στις ισραηλινές Αρχές, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Παλαιστίνιο από την ανατολική Ιερουσαλήμ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, όμως την επίθεση επαίνεσαν οι οργανώσεις Χαμάς και Ισλαμική Τζιχάντ.

Η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε και ανακρίνει μέλη της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This