Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Υποδιευθύντρια σχολείου πλήρωσε με 900.000 ευρώ τα «ιδιαίτερα» σε 17χρονο

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Ιδιαίτερα» μαθήματα σε ανήλικο μαθητή κατηγορείται ότι παρέδωσε παντρεμένη υποδιευθύντρια σχολείου της Βόρειας Καρολίνας σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο, τα οποία της στοίχησαν 900.000 ευρώ.

Η 34χρονη Λίζα Ρενέ Ρόθγουελ, η οποία εργαζόταν ως υποδιευθύντρια στο Γυμνάσιο Στούαρτ Κράμερ του Μπέλμοντ, κερδίζοντας 60.000 ευρώ ετησίως, κατηγορείται ότι είχε ερωτική επαφή τρεις φορές τον Απρίλιο και τρεις φορές τον Ιούλιο, συμπεριφορά που θεωρείται ανάρμοστη, σύμφωνα με τον νόμο. Ωστόσο, δεν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς ο μαθητής ήταν 17 ετών και στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας το όριο συναίνεσης είναι το 16ο έτος.

Η 34χρονη κατηγορούμενη είναι από το 2009 παντρεμένη με εκπαιδευτικό και η σύλληψή της ήρθε μόλις μερικές ημέρες αφότου η αστυνομία έλαβε γνώση των κουτσομπολιών που άρχισαν να ακούγονται στα μαθητικά πηγαδάκια.

Μέχρι τη δίκη της η υποδιευθύντρια έχει τεθεί σε αργία από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ το όνομά της έχει αφαιρεθεί από τη λίστα ονομάτων του διδακτικού προσωπικού. Το πάθος της της στοίχισε λίγο ακριβά, καθώς το δικαστήριο όρισε εγγύηση ύψους 900.000 ευρώ, δεδομένης της σοβαρότητας των κατηγοριών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ