Παρασκευή 25/6/2021

Υποδιευθύντρια σχολείου πλήρωσε με 900.000 ευρώ τα «ιδιαίτερα» σε 17χρονο

«Ιδιαίτερα» μαθήματα σε ανήλικο μαθητή κατηγορείται ότι παρέδωσε παντρεμένη υποδιευθύντρια σχολείου της Βόρειας Καρολίνας σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο, τα οποία της στοίχησαν 900.000 ευρώ.

Η 34χρονη Λίζα Ρενέ Ρόθγουελ, η οποία εργαζόταν ως υποδιευθύντρια στο Γυμνάσιο Στούαρτ Κράμερ του Μπέλμοντ, κερδίζοντας 60.000 ευρώ ετησίως, κατηγορείται ότι είχε ερωτική επαφή τρεις φορές τον Απρίλιο και τρεις φορές τον Ιούλιο, συμπεριφορά που θεωρείται ανάρμοστη, σύμφωνα με τον νόμο. Ωστόσο, δεν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς ο μαθητής ήταν 17 ετών και στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας το όριο συναίνεσης είναι το 16ο έτος.

Η 34χρονη κατηγορούμενη είναι από το 2009 παντρεμένη με εκπαιδευτικό και η σύλληψή της ήρθε μόλις μερικές ημέρες αφότου η αστυνομία έλαβε γνώση των κουτσομπολιών που άρχισαν να ακούγονται στα μαθητικά πηγαδάκια.

Μέχρι τη δίκη της η υποδιευθύντρια έχει τεθεί σε αργία από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ το όνομά της έχει αφαιρεθεί από τη λίστα ονομάτων του διδακτικού προσωπικού. Το πάθος της της στοίχισε λίγο ακριβά, καθώς το δικαστήριο όρισε εγγύηση ύψους 900.000 ευρώ, δεδομένης της σοβαρότητας των κατηγοριών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ