Δείτε τον 123χρονο (!) που δηλώνει «αιώνιος έφηβος» γιατί δεν κάνει έρωτα

Ινδός ετών 123 προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Must Read

Έτριβαν τα μάτια τους από την έκπληξη οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι, όταν μπροστά τους εμφανίστηκε ένας άντρας κρατώντας διαβατήριο στο οποίο αναγραφόταν ότι είναι…123 ετών.

Σύμφωνα με το διαβατήριο, ο Σουάμι Σιαβανάντα γεννήθηκε στην Μπεχάλα της Ινδίας στις 8 Αυγούστου 1896, ωστόσο φαίνεται πολύ νεότερος. Ο ίδιος αποδίδει τη νεανική εμφάνισή του στην αποχή από το σεξ, στην πειθαρχία και στο γεγονός ότι κάνει γιόγκα.

Ο άντρας, που ταξίδευε από την Καλκούτα της Ινδίας στο Λονδίνο με ενδιάμεσο σταθμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προσπαθεί εδώ και χρόνια να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ωστόσο η ηλικία του δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς η ημερομηνία γέννησης προκύπτει μόνο από τα έγγραφα ενός ναού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This