Τραγικό τροχαίο στην Τουρκία με 16 νεκρούς και 21 τραυματίες

Μετά από καραμπόλα λεωφορείου δημοσιογράφων, ασθενοφόρου και πυροσβεστικού

Must Read

Απίστευτο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στην νοτιοανατολική Τουρκία. Δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένα ασθενοφόρο, ένα λεωφορείο και ένα πυροσβεστικό όχημα.

Νωρίτερα ο κυβερνήτης της επαρχίας Γκαζιαντέπ έκανε λόγο για 15 νεκρούς «στο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο, μια ομάδα διάσωσης και ένα ασθενοφόρο στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Γκαζιαντέπ και Νιζίπ».

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ένα ασθενοφόρο, ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα όχημα στο οποίο επέβαινε μια ομάδα δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν μεταβεί στον τόπο ενός ατυχήματος, χτυπήθηκαν μετωπικά από λεωφορείο που κινούνταν στον ίδιο αυτοκινητόδρομο.

Τέσσερις διασώστες, τρεις πυροσβέστες και δύο δημοσιογράφοι του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Ilhas συγκαταλέγονται στους 16 νεκρούς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

https://twitter.com/CyberRealms1/status/1560967766349430784

Οι εικόνες από το τροχαίο πραγματικά σοκάρουν. Υπάρχουν παντού συντρίμμια και πτώματα σκορπισμένα… Εικόνες που μετέδωσε το πρακτορείο DHA δείχνουν το πίσω μέρος ενός μερικώς κατεστραμμένου ασθενοφόρου και ένα λεωφορείο που έχει ανατραπεί και το μπροστινό του μέρος να έχει καταστραφεί.




Φωτό: @CyberRealms1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This