Ο Ερντογάν απελευθερώνει ισλαμιστές τρομοκράτες και ο Μητσοτάκης αποκαλεί την Τουρκία «θύμα τρομοκρατίας»!

Τρομερές αποκαλύψεις για την εργαλειοποίησή των ισλαμιστών τρομοκρατών από την Τουρκία

Must Read

Από το 2016, η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει τέσσερις μεγάλες στρατιωτικές εκστρατείες στη Συρία, δύο από τις οποίες — η Επιχείρηση «Κλάδος Ελιάς» του 2018 και η «Επιχείρηση Πηγή Ειρήνης» το 2019 — εναντίον περιοχών που ελέγχονται από τους Κούρδους. Οι στρατιωτικές εισβολές έχουν αλλάξει βίαια τη δημογραφική ισορροπία των περιοχών, εκδιώκοντας Κούρδους, Γιαζίντι και Χριστιανούς από τα εδάφη τους. Μιλάμε λοιπόν για τον ορισμό του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και άλλη μία γενοκτονία σε εξέλιξη με δράστη την Τουρκία.

Για περισσότερους από δύο μήνες, ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι επίκειται νέα στρατιωτική επίθεση. Αν όντως εισβάλει στη Συρία, η ομάδα που θα ωφεληθεί είναι το ISIS. Το οποίο όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, αποτελεί το μακρύ χέρι της Τουρκίας, ελέγχεται από την Τουρκία, στηρίζεται από την Τουρκία.

Εν τω μεταξύ, καθώς η κυβέρνηση της Τουρκίας κατηγορεί τη Σουηδία και τη Φινλανδία ότι «υποστηρίζουν τρομοκράτες», οι καταδικασθέντες τρομοκράτες της Χεζμπολάχ απελευθερώθηκαν από τις τουρκικές φυλακές. Ο Ερντογάν απελευθερώνει τους τρομοκράτες από τη φυλακή και σε αντάλλαγμα οι υποστηρικτές της Χεζμπολάχ τον ψηφίζουν. Το καθεστώς Ερντογάν δίνει τη δυνατότητα δράσης στη Χεζμπολάχ όπως ακριβώς επιτρέπει στο ISIS και σε άλλες ισλαμιστικές ομάδες στη Συρία.

Η τουρκική Χεζμπολάχ είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1978. Έχει εμπλακεί σε δολοφονίες και βασανιστήρια, στοχεύοντας ιδιαίτερα προοδευτικούς Κούρδους στη νοτιοανατολική Τουρκία τη δεκαετία του 1990… Οι ηγέτες της Χεζμπολάχ επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την Ισλαμική επανάσταση του Ιράν το 1979 και σύμφωνα με πληροφορίες έλαβαν εκπαίδευση στο Ιράν. Η κύρια προσπάθεια της τουρκικής Χεζμπολάχ είναι να ιδρύσει ένα ανεξάρτητο ισλαμικό κράτος με αυστηρό νόμο της σαρία στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Σύμφωνα με μια αναφορά του 2000 στην Turkish Daily News, «… οι τρομοκράτες της Χεζμπολάχ που συνελήφθησαν πρόσφατα από την αστυνομία παραδέχτηκαν στις μαρτυρίες τους ότι είχαν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση και όλη την απαιτούμενη υποστήριξη στο Ιράν και παρέθεσαν τα ονόματα και τις περιγραφές των ιρανών φρουρών που ενήργησε για λογαριασμό της ιρανικής κυβέρνησης».

«Έκανα όλες αυτές τις ενέργειες για τον Αλλάχ, για το Ισλάμ. Αν βγω τώρα, θα το ξανακάνω χωρίς να κλείσω μάτι. Μάλιστα, έχω κάνει και άλλες ενέργειες που δεν αναφέρονταν στο κατηγορητήριο και που ο εισαγγελέας μπορούσε (να προσάψει). Ο πόλεμος μας είναι για σαλάτ [οι πέντε καθημερινές ισλαμικές προσευχές].» Αυτά δήλωσε ο Kemal Gülşen, ένας από τους τρομοκράτες που απελευθέρωσε ο Ερντογάν, στην sozcu.com.tr, στις 16 Μαΐου 2022.

«Έλαβα μέρος σε όλα τα επίπεδα της Χεζμπολάχ. Ο Αλλάχ μας έδωσε το καθήκον να κάνουμε το Ισλάμ κυρίαρχο στη γη. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Γίναμε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί...» — Τζεμάλ Τουτάρ, επικεφαλής της στρατιωτικής πτέρυγας της τουρκικής Χεζμπολάχ, που σκότωσε 109 ανθρώπους πατώντας ο ίδιος τη σκανδάλη, και μεταξύ αυτών που απελευθερώθηκαν από τον Ερντογάν, μιλώντας στο ίδιο τουρκικό μέσο.

Η «τρομοκρατική οργάνωση» που στοχεύει ο Ερντογάν είναι οι Κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) που πολέμησαν κατά του ISIS στη Συρία και είναι σύμμαχος των ΗΠΑ.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φυσικά ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, καθίστανται απολύτως συνένοχοι στην τουρκική θηριωδία και την τουρκική υποστήριξη στην ισλαμική τρομοκρατία.

Δείτε πάλι την δήλωση της ντροπής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This