ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΜεξικό: Αγνοούμενη δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρή σε ένα κανάλι

Μεξικό: Αγνοούμενη δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρή σε ένα κανάλι

Δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τον Ιούλιο

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της παρουσιάστριας του ραδιοφώνου Κάντιντα Κρίσταλ Βάσκες καθώς το πτώμα που είχε βρεθεί στα μέσα της εβδομάδας σε ένα κανάλι στο θέρετρο Μαζατλάν, στα παράλια του Ειρηνικού ανήκει σ’ αυτή.

Την είδηση ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Σιναλόα, στο Μεξικό.

Αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα της γυναίκας την Πέμπτη, σε ένα κανάλι στο θέρετρο Μαζατλάν, στα παράλια του του Ειρηνικού.

Ο δήμαρχος της πόλης Λουίς Γκιγιέρμο Μπενίτες Τόρες, είπε σήμερα στους δημοσιογράφους ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του θύματος, όμως «όλα δείχνουν ότι είναι εκείνη».

Η οικογένεια της Βάσκες είχε αναφέρει στις αρχές την εξαφάνισή της στα τέλη Ιουλίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://twitter.com/BNNBreaking/status/1563632357071917056

Μακραίνει η λίστα των δολοφονημένων δημοσιογράφων

Με τον θάνατό της η παρουσιάστρια προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων δημοσιογράφων στο Μεξικό. Η φετινή χρονιά είναι ήδη η αιματηρότερη στα χρονικά για τον μεξικανικό Τύπο. Την Δευτέρα, ο αρθρογράφος Φρέντιντ «Φρέντι» Ρόμαν δολοφονήθηκε στην Πολιτεία Γκερέρο. Σύμφωνα με την οργάνωση για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Άρθρο 19», από τις αρχές του έτους έχουν δολοφονηθεί τουλάχιστον άλλοι 18 δημοσιογράφοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης