Βρετανία: Άνθρωποι κρέμονταν για μιάμιση ώρα στα 6 μέτρα λόγω βλάβης σε τρενάκι λούνα παρκ

Τραυματίστηκε μια κοπέλα που έχασε τις αισθήσεις της

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν 19 άτομα στο πάρκο Southport Pleasureland στη Βρετανία, καθώς κρέμονταν στον αέρα σε ύψος 6 μέτρων για 90 λεπτά, λόγω μηχανικής βλάβης σε τρενάκι του λούνα παρκ.  

Οι εκπρόσωποι του πάρκου ζήτησαν συγγνώμη από τους 19 επιβάτες, ενώ σημειώνεται πως ένα κορίτσι τραυματίστηκε. Το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του όταν σταμάτησε λόγω βλάβης το τρενάκι, περίπου στις 11:50 (τοπική ώρα) το Σάββατο. Η νεαρή κοπέλα εξετάσθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι εκπρόσωποι του θεματικού πάρκου ανέφεραν ότι «λυπούνται για την αγωνία που προκλήθηκε» και πρόσθεσαν ότι διεξάγεται ενδελεχής έρευνα.

Το θεματικό πάρκο ισχυρίζεται ότι όλοι οι έλεγχοι ρουτίνας συντήρησης είχαν πραγματοποιηθεί πριν ξεκινήσει η διαδρομή. «Η διαδρομή έκανε ακριβώς αυτό που είχε προγραμματιστεί με βάση τις ρυθμίσεις ασφαλείας της και σταμάτησε μόλις εντοπίστηκε σφάλμα», δήλωσε εκπρόσωπος του Southport Pleasureland.

«Κανείς δεν κινδύνευε να πέσει από τη διαδρομή, οι άμαξες ήταν ασφαλείς στην πίστα και ο διευθυντής επιχειρήσεων του πάρκου ανέβηκε αμέσως στη γέφυρα για να μιλήσει στους αναβάτες και να εξηγήσει ότι θα έβγαιναν από τη διαδρομή με ασφάλεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This