Σκηνικό βγαλμένο από ταινία με καταδίωξη και ληστεία στη Νέα Υόρκη

Αληθινό σκηνικό σε κεντρικό δρόμο!

Must Read

Ένα απίστευτο σκηνικό που αρχικά παραπέμπει σε κινηματογραφικό γύρισμα, διαδραματίζεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Είναι όμως μία αληθινή ληστεία.

Ένα πολυτελές μαύρο αυτοκίνητο διεμβολίζει τζιπ, αρκετές φορές, μέχρι που καταφέρνει και το ακινητοποιεί. Από την λιμουζίνα, λοιπόν, και την θέση του συνοδηγού, βγαίνει ο δράστης, ο οποίος κρατώντας όπλο προσπαθεί αρχικά να σπάσει το τζάμι του άλλου οχήματος. Εντέλει πηγαίνει στη θέση του οδηγού και με την απειλή του όπλου, καταφέρνει και αποσπά μία τσάντα.

Στη συνέχεια, επιβιβάζεται πάλι στο μαύρο αυτοκίνητο και φεύγουν παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη. Εντυπωσιακά τα πλάνα, χωρίς ευτυχώς να τραυματίζεται κάποιος. Σε αντίθεση με την Ελλάδα που κάθε μέρα έχουμε και μία εκτέλεση που παραπέμπει σε Σικάγο.

  • Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This