Λίγες ώρες πριν παραδώσει την πρωθυπουργία, ο Τζόνσον τηλεφώνησε στον Ζελένσκι

Διαβεβαίωσε τον Ουκρανό πρόεδρο ότι θα παραμείνουν φίλοι

Must Read

Ο Μπόρις Τζόνσον θα παραιτηθεί επισήμως αύριο, παραδίδοντας την πρωθυπουργία της Βρετανίας στη μέχρι σήμερα υπουργό Εξωτερικών Λιζ Τρας. Λίγες ώρες πριν φύγει από την πρωθυπουργία επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, για να του υπογραμμίσει ότι οι Ουκρανοί μπορούν να κερδίσουν τον πόλεμο απέναντι στους Ρώσους και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα το κάνουν.

Στο τηλεφώνημα διαβεβαίωσε τον Ζελένσκι ότι θα παραμείνουν φίλοι«Ο πρωθυπουργός μίλησε το απόγευμα με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να τον ευχαριστήσει για την ηγετική ικανότητα που επέδειξε και τη φιλία του. Ο πρωθυπουργός κατέστησε σαφές ότι πιστεύει πως ο πρόεδρος Ζελένσκι και ο λαός του μπορούν και θα κερδίσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία», ανέφερε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Και συμπλήρωσε: «Ο πρωθυπουργός είπε στον πρόεδρο Ζελένσκι πως ήταν τιμή του που συνεργάστηκε μαζί του και τον υποστήριξε. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή ως φίλοι».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This