Απειλεί την Αρμενία ο Ερντογάν για να υπερασπιστεί το Αζερμπαϊτζάν

Με θράσος κατήγγειλε «τη διαρκώς επιθετική στάση της Αρμενίας»

Must Read

Σταθερά στο πλευρό των ομοθρήσκων του Αζέρων ο Ταγίπ Ερντογάν έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Αρμενία για την επανάληψη των συγκρούσεων με το Αζερμπαϊτζάν και την απείλησε ότι θα έχει… συνέπειες!

«Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την κατάσταση, που είναι αποτέλεσμα της παραβίασης της συμφωνίας που συνήφθη μετά τον πόλεμο», δήλωσε σε ομιλία του και κατήγγειλε «την διαρκώς επιθετική στάση της Αρμενίας», την οποία κατηγορεί ότι «δεν σέβεται τους όρους της συμφωνίας» ειρήνης που είχε συναφθεί τότε υπό την αιγίδα της Ρωσίας.

Και συνέχισε απειλώντας: «Ελπίζουμε ότι η Αρμενία θα εγκαταλείψει αυτή τη λανθασμένη οδό το συντομότερο δυνατό και θα χρησιμοποιήσει το χρόνο και την ενέργειά της για να ενισχύσει την ειρήνη… αυτή η στάση θα έχει συνέπειες για την Αρμενία. Ολόκληρος ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει πως είμαστε στο πλευρό των αζέρων αδελφών μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This