Βρήκαν κοχύλι με τη μορφή του Μπιν Λάντεν!

Must Read

Μια σκιά τρόμου έπεσε στα μάτια ηλικιωμένου ζευγαριού στη Βρετανία, όταν διαπίστωσε ότι ένα απόκοσμο κοχύλι που είχε ξεβραστεί στην ακτή έμοιαζε εντυπωσιακά με τον αρχιτρομοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η 60χρονη Ντέμπρα Ολιβερ και ο 62χρονος σύζυγός της Μάρτιν από το Μπρέντσφορντ του δυτικού Λονδίνου έκαναν περίπατο στην ακτή Winchelsea Beach, στο ανατολικό Σάσεξ, γιορτάζοντας την 42η επέτειο του γάμου τους, όταν η 60χρονη πρόσεξε το κοχύλι με τη μορφή του αρχηγού της «Αλ Κάιντα», ο οποίος ήταν πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στου δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης το 2001.

«Δεν βρίσκεις συχνά κοχύλια που να μοιάζουν με κάποιον, πόσο μάλλον κάποιο που να μοιάζει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι καταπληκτικό» δήλωσε η Ντέμπρα σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Πρόσθεσε δε ότι της φάνηκε αξιοπερίεργη η σύμπτωση πως το κοχύλι προήλθε από τη θάλασσα «και ο Λάντεν θάφτηκε στη θάλασσα». Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει το κοχύλι σαν ενθύμιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This