Ξεπέρασε τις 24 ώρες η αναμονή στην ουρά στο Λονδίνο – Κάρολος και Ουίλιαμ εξέπληξαν όσους περίμεναν

Must Read

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, που θα πραγματοποιηθεί, το πρωί της Δευτέρας. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου παραμένουν στην ουρά για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας.

Ωστόσο, ορισμένοι είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον… βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, που έκαναν σήμερα αιφνιδιαστική εμφάνιση στην ουρά που σχημάτιζαν επί ώρες στο Λονδίνο οι πολίτες για να προσκυνήσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο βρετανός βασιλιάς και ο διάδοχος του θρόνου αντάλλαξαν χειραψία με κάποιους από τους πολίτες που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά.

Η βρετανική κυβέρνηση έκανε σήμερα έκκληση στους πολίτες να μη συρρέουν στο Λονδίνο για να σταθούν στην ουρά και να προσκυνήσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ καθώς η τεράστια ζήτηση σημαίνει ότι ο χρόνος αναμονής ξεπερνά τις 24 ώρες.

https://www.youtube.com/watch?v=lsWW-9vWiaU

Το κοινό μπορεί να αποτίσει φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα ως τις 06:30 (τοπική ώρα, 08:30 ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας. Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, ιδιαίτερα δημοφιλούς έπειτα από 70 χρόνια στον θρόνο, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στη Βρετανία.

Τη Δευτέρα το πρωί το φέρετρο της Ελισάβετ Β’ θα μεταφερθεί στο Αββαείο του Ουέστμινστερ όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της στις 11:00 (τοπική ώρα, 13:00 ώρα Ελλάδας). Πρόκειται για την πρώτη κρατική κηδεία που πραγματοποιείται στη Βρετανία μετά από αυτή του Ουίνστον Τσόρτσιλ το 1965. Η Ελισάβετ Β’ θα ταφεί τη Δευτέρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο, δίπλα στον πατέρα της βασιλιά Γεώργιο Στ’ και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This