Βασίλισσα Ελισάβετ: Ουίλιαμ και Χάρι συμμετείχαν σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της

Μαζί τους και τα έξι άλλα εγγόνια

Must Read

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και τα έξι άλλα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ συμμετείχαν απόψε σε αγρυπνία γύρω από το φέρετρό της, δύο ημέρες πριν από την κηδεία της.

Οι δύο γιοί του βασιλιά Καρόλου Γ’ φορούσαν στρατιωτική στολή, αντίθετα από τα έξι εξαδέλφια τους. Στάθηκαν για 15 λεπτά με την πλάτη προς το φέρετρο και χαμηλωμένο το κεφάλι, υπό τα βλέμματα των επισκεπτών που έφθαναν για να αποτίσουν ύστατο φόρο τιμής στη σορό της Ελισάβετ Β’, η οποία θα παραμείνει εκτεθειμένη σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι το πρωί της Δευτέρας.




Μαζί με τον Ουίλιαμ και τον Χάρι ήταν τα έξι εξαδέλφια τους, ανάμεσα στα οποία οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, κόρες του πρίγκιπα Άντριου. Τα άλλα εξαδέλφια στη σημερινή αγρυπνία ήταν οι Πίτερ Φίλιπς και Ζάρα Τίνταλ, τα παιδιά της πριγκίπισσας Άννας, και οι Λουίζ και Τζέιμς, τα παιδιά του πρίγκιπα Εδουάρδου.

https://www.youtube.com/watch?v=m-O1u-h8vXI

Δείτε επίσης: Ξεπέρασε τις 24 ώρες η αναμονή στην ουρά στο Λονδίνο – Κάρολος και Ουίλιαμ εξέπληξαν όσους περίμεναν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This