Ο «σκληρός» του Μαϊάμι έκανε… μαϊμού συλλήψεις

Must Read

Το Instagram «έκαψε» αστυνομικό στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, όταν βίντεο που τον έδειχνε να συλλαμβάνει στα ψέματα ημίγυμνο «κουνελάκι» του Playboy και άλλες δυο ημίγυμνες φίλες του έγινε viral.

Σύμφωνα με την Espresso, το βίντεο υπέπεσε στην αντίληψη του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων, το οποίο έθεσε τον αστυνομικό σε διαθεσιμότητα έως την ολοκλήρωση έρευνας σε βάρος του.

Το σύντομο βίντεο, που αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 1.400.000 φορές τη Δευτέρα, ανάρτησε πρώτη η Φράντσια Τζέιμς, που είναι μοντέλο του «Playboy». «Σας αρέσουν τα κακά ή τα καλά κορίτσια; Ποιος θα μας βγάλει έξω από τη φυλακή με εγγύηση;» έγραψε παιχνιδιάρικα το «κουνελάκι» στο σχόλιο που συνόδευε το βίντεο.

Σε αυτό φαίνεται ο αστυνομικός Γουίλιαμ Μπέκερ να υποκρίνεται ότι έχει συλλάβει την Τζέιμς και δύο εξίσου αισθησιακές φίλες της.

Οι τρεις γυναίκες, φορώντας μόνο τα αποκαλυπτικά εσώρουχά τους και… χειροπέδες, οδηγούνται η μία πίσω από την άλλη στο αστυνομικό τμήμα από τον Μπέκερ.

Η Τζέιμς επανήλθε αναρτώντας δεύτερο βίντεο στο οποίο με ανοιχτές τις χειροπέδες τους οι τρεις καλλονές περιτριγύριζαν τον Μπέκερ, ο οποίος καθόταν σε μηχανή της αστυνομίας, και τον ευχαριστούσαν που τις άφησε ελεύθερες. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία του Μαϊάμι ανακοίνωσε την τιμωρία του Μπέκερ και την έναρξη έρευνας από το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This