Νορβηγία: Με δωμάτια για… σεξ η πιο χλιδάτη φυλακή στον κόσμο

Must Read

Η πιο πολυτελής φυλακή στον κόσμο διαθέτει σαλέ για «εξορμήσεις», δωμάτιο του σεξ, αλλά και στούντιο ηχογράφησης, ενώ προσφέρει sushi στους πιο διαβόητους κακοποιούς της Νορβηγίας, σαν να είναι τουριστικό θέρετρο.

Η Halden Prison θα μπορούσε κάλλιστα να αποκαλεστεί «resort για παιδεραστές», καθώς ανάμεσα στους φυλακισμένους βρίσκονται πολλοί καταδικασμένοι για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «The World’s Most Luxurious Prison» (Η πιο χλιδάτη φυλακή στον κόσμο) που προβλήθηκε χθες από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5, στη Halden Prison εκτίουν την ποινή τους 40 δολοφόνοι, 20 βιαστές, 20 παιδεραστές και 60 έμποροι ναρκωτικών.

Μένουν σε δωμάτια με ατομικό κρεβάτι, γραφείο και τηλεόραση, τρώνε πάντα φρέσκα γεύματα, μεταξύ των οποίων sushi, και παίζουν σκάκι στο καθιστικό.

Μπορούν δε να παρακολουθήσουν μαθήματα yoga ή να ηχογραφήσουν τραγούδια σε επαγγελματικό στούντιο. Δύο φορές την εβδομάδα οι σύντροφοί τους τούς επισκέπτονται στο «δωμάτιο του σεξ», ενώ τα Σαββατοκύριακα μπορούν να τα περάσουν σε χώρο που μοιάζει με ελβετικό σαλέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This