Ρωσία: Πολίτης προτίμησε να αυτοπυρποληθεί από το να καταταγεί!

Άρχισε να γελάει και να φωνάζει «δεν θέλω να πάω στο μέτωπο»

Must Read

Το γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα ένα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο παρουσιάζει έναν άνδρα σε πόλη της Ρωσίας να βάζει φωτιά στον εαυτό του, φωνάζοντας πως δεν θέλει να πάει στο μέτωπο!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους ρωσικούς ιστοτόπους YA62.ru και novgaz-rzn.ru στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε έναν στρατεύσιμο νεαρό να περιλούζεται με άγνωστο εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια να λαμπαδιάζει, βρισκόμενος σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων στην πόλη Ριαζάν, που βρίσκεται 185 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας. «Ο ίδιος στεκόταν στο δρόμο, όπου είναι τα λεωφορεία. Μόλις άρχισε να φλέγεται, άρχισε να γελάει και να φωνάζει ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. Τα ρούχα του κάηκαν ολοσχερώς. Έτρεξε η αστυνομία, τον έβαλε σε ένα βοηθητικό χώρο, ήρθαν οι πρώτες βοήθειες και τον πήραν», γράφει ο ιστότοπος YA62.ru, επικαλούμενος αυτόπτη μάρτυρα.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Novaya Gazeta, ο ιστότοπος της οποίας δημοσίευσε και το εν λόγω βίντεο, γράφει ότι ο άνδρας, που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπέστη εγκαύματα στο 90% του σώματός του, συνέχιζε να φωνάζει «δεν θέλω να πάω στο μέτωπο», όταν τον πήραν οι γιατροί για να τον περιθάλψουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά την έναρξη του πολέμου έχουν γίνει γνωστά περίπου 20 περιστατικά πυρπόλησης στρατολογικών γραφείων και κρατικών κτιρίων σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας, ενώ, με το που ανακοινώθηκε η «μερική επιστράτευση», οι πυρπολήσεις έγιναν πιο συχνές. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ιστότοπου Mediazona, από την έναρξη του πολέμου στη Ρωσία πυρπολήθηκαν 54 στρατολογικά γραφεία και διοικητικά κτίρια, ενώ 17 περιπτώσεις πυρπόλησης σημειώθηκαν τις τελευταίες πέντε ημέρες, αφότου ανακοινώθηκε η επιστράτευση.

  • Δείτε το βίντεο-νοτκουμέντο:

https://youtu.be/eEclXlPwdDc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This