Οικολογικός όλεθρος από την καταστροφή του Nord Stream: «Οδεύουμε σε πυρηνικό ολοκαύτωμα»

Φρικτές εικόνες από το σημείο – Εφιαλτική πρόβλεψη της βετεράνου και πρώην υποψήφια για το χρίσμα των δημοκρατικών Tulsi Gabbard

Must Read

Πριν από λίγο οι σουηδικές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν στη δημοσιότητα συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο της καταστροφής, ένα από τα πέντε σημεία όπου ο αγωγός Nord Stream εβλήθη – όπως όλα δείχνουν – με ασύλληπτες συνέπειες και για το περιβάλλον.

Εμπειρογνώμονες κάνουν ήδη λόγο για οικολογικό ολοκαύτωμα, όπως άλλωστε προκύπτει και από την πρώτη ανακοίνωση της Δανίας, η οποία απαγόρευσε τη ναυσιπλοΐα και όλες τις πτήσεις κοντά στο σημείο από την πρώτη στιγμή, κάνοντας λόγο για τεράστιο κίνδυνο από την διαρροή.

Προκαλεί πάντως εντύπωση το συγκεκριμένο χτύπημα σε μη στρατιωτικές υποδομές, ειδικά εάν τεκμηριωθεί η εμπλοκή «δυτικών δυνάμεων». Ο Μπάιντεν αλλά και η Νούλαντ είχαν προειδοποιήσει ότι ο αγωγός θα καταστραφεί σε περίπτωση που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία. Στις ερωτήσεις δημοσιογράφων μάλιστα για το πως αυτό μπορεί να γίνει εφικτό, διότι αποτελεί και γερμανικό περιουσιακό στοιχείο, αλλά και μη στρατιωτικό στόχο, τόσο αμερικανός πρόεδρος όσο και η ισχυρή γυναίκα της αμερικανικής διπλωματίας που πρωταγωνίστησε στην διάλυση της Ουκρανίας, είχαν διαβεβαίωση ότι είχαν και την μέθοδο και την δύναμη να το κάνουν.

Δείτε τα συγκλονιστικά πλάνα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι σουηδικές ένοπλες δυνάμεις:

Πως είναι δυνατόν τώρα μία πολιτική δύναμη όπως οι Δημοκρατικοί οι οποίοι πρωταγωνιστούν παγκοσμίως στην επιβολή της πράσινης ατζέντας, να προειδοποιούν και ίσως να πραγματοποιούν ένα τέτοιο δολοφονικό χτύπημα κατά του οικοσυστήματος, είναι άξιον απορίας ή ο ορισμός της υποκρισίας.

Εφιαλτική πρόβλεψη της Tulsi Gabbard

Αυτό το ζοφερό σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει η εξαιρετικά ανησυχητική δήλωση ενός εμβληματικού προσώπου της αμερικανικής πολιτικής σκηνής. Της πρώην υποψήφιας για το χρίσμα των δημοκρατικών, Tulsi Gabbard, η οποία θεώρησε ότι με το συγκεκριμένο χτύπημα ανοίγει ο ασκός του Αιόλου που θα οδηγήσει σε πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Πρόκειται για το πρώτο χτύπημα τέτοιου εύρους σε μη στρατιωτικό στόχο, ο οποίος μάλιστα εξυπηρετεί τη μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης.

Οι δηλώσεις της έγιναν στο αμερικανικό δίκτυο Fox και ήδη προκαλούν μεγάλη αίσθηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This