Ντάμερ: Η ανατριχιαστική ιστορία του «κανίβαλου του Μιλγουόκι» που κάνει θραύση στο Netflix

Must Read

Να δημιουργήσει τον «τέλειο σύντροφο ζόμπι» που θα γινόταν ο ιδανικός… σκλάβος του σεξ» προσπαθούσε ο διαβόητος serial killer Τζέφρι Ντάμερ, γνωστός και ως ο «κανίβαλος του Μιλγουόκι», σύμφωνα με ντοκουμέντα του FBI.

Την ώρα που η σειρά του Netflix «Monster: The Jeffrey Dahmer Story», με τον ηθοποιό Εβαν Πίτερς στον ρόλο του serial killer και κανιβάλου, σπάει το ένα ρεκόρ θέασης μετά το άλλο, η αποκάλυψη για τις διεστραμμένες προθέσεις του πραγματικού Τζέφρι Ντάμερ ξεπηδούν μέσα από το βιβλίο «Το τέρας του Μιλγουόκι» της Γκιζέλα Κ. Μιλώντας στη «Sun», η συγγραφέας του βιβλίου, το οποίο βασίστηκε σε όσα είπε στο FBI ο Ντάμερ κατά τις ανακρίσεις του, αποκάλυψε ότι στόχος του serial killer ήταν να δημιουργήσει άνδρες «ζόμπι» που θα ικανοποιούσαν τις διεστραμμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις του χωρίς να αντιδρούν.

Για να το πετύχει, ο δολοφόνος, που έφαγε τις σάρκες και την καρδιά μερικών από τους 17 νεαρούς άνδρες που σκότωσε, δοκίμασε διάφορες τεχνικές. Στην αρχή άνοιγε με τρυπάνι μια τρύπα στο μέτωπό τους ενώ ήταν ζωντανοί και έριχνε στον εγκέφαλό τους υδροχλωρικό οξύ. Πίστευε ότι τους έκανε μια αυτοσχέδια λοβοτομή, ώστε να χάσουν πλήρως τη θέλησή τους.

Ωστόσο, όπως ομολόγησε ο Ντάμερ στο FBI, αντί τα θύματά του να μετατραπούν σε ζόμπι, ύστερα από λίγη ώρα πέθαιναν. Γιʼ αυτό δοκίμασε την τεχνική της κρυοξήρανσης στους γκέι άνδρες που παρέσερνε στο σπίτι του και τους ακινητοποιούσε ρίχνοντας υπνωτικό σε ποτό που τους προσέφερε.

Χρησιμοποιούσε μια διαδικασία αφυδάτωσης του σώματος σε χαμηλή θερμοκρασία, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να κάνει σεξ με αυτό όποτε το επιθυμούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=NVHHs-xllqo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This