Ομογενής έσφαξε διασώστρια πυροσβέστη

Must Read

Ελληνοαμερικανός με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είναι ο μαχαιροβγάλτης που χωρίς αιτία και αφορμή μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στην Αστόρια μία από τις πρώτες διασώστριες που έσπευσαν στα ερείπια των Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης, μετά την τρομοκρατική επίθεση το 2001.

Στον 34χρονο Πίτερ Ζησόπουλο, σύμφωνα με τη «New York Post», απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία το δικαστήριο της κομητείας του Κουίνς, αναφορικά με τον φόνο της Αλισον Ρούσο Ελινγκ. Την Πέμπτη, η 61χρονη διασώστρια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης έκανε διάλειμμα και φορώντας τη στολή της πήγε να φάει μεσημεριανό σε εστιατόριο της Αστόριας στη Νέα Υόρκη.

To θύμα

Ξαφνικά, μπροστά στα μάτια περαστικών ο Ζησόπουλος φέρεται ότι της επιτέθηκε με μαχαίρι και να τη μαχαίρωσε τουλάχιστον 20 φορές σκοτώνοντάς την. Ο 34χρονος ομογενής το έβαλε στα πόδια, αλλά τον κυνήγησαν δύο αυτόπτες μάρτυρες μέχρι την πολυκατοικία του, όπου ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του. Επειτα από πολύωρη διαπραγμάτευση με αστυνομικούς πείστηκε να βγει για να συλληφθεί.

Ενώ η Αστυνομία αναζητούσε το κίνητρό του, χωρίς αποτέλεσμα, και το δικαστήριο του Κουίνς, σύμφωνα με το ABC, τον διέταζε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, η «New York Times» αποκάλυπτε ότι ο Ζησόπουλος έπασχε από σχιζοφρένεια. Η ίδια η μητέρα του στο παρελθόν είχε καλέσει αστυνομικούς στο διαμέρισμά του έπειτα από επεισόδιο, λέγοντάς τους ότι ο γιος της λάμβανε φάρμακα για σχιζοφρένεια.

Ανθρωποι που τον γνώριζαν και είχαν καθημερινή επαφή με τον Ζησόπουλο τον περιγράφουν περίεργο, μοναχικό, ήσυχο, ενώ προσθέτουν ότι καθημερινά περπατούσε πάνω κάτω το οικοδομικό τετράγωνο χωρίς να μιλάει σε κανέναν, σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This