Ρωσία: Τρεις νεκροί σε κέντρο εκπαίδευσης επιστράτων, ο ένας λόγω αυτοκτονίας

Οι άλλοι δύο αναζήτησαν διέξοδο στο αλκοόλ, με μοιραία αποτελέσματα...

Must Read

Με την ανακοίνωση του Βλαντιμίρ Πούτιν περί «μερικής επιστράτευσης» στη Ρωσία να έχει κάνει άνω-κάτω τη χώρα, καθώς πολύς κόσμος έσπευσε προς την… έξοδο, προκειμένου να αποφύγει να βρεθεί με το ζόρι στο μέτωπο, οι ειδήσεις που αφορούν εκείνους που έμειναν πίσω, πέρα από πολλές, είναι και δυσάρεστες.

Όπως για παράδειγμα η σημερινή που αφορά στην ανακοίνωση των θανάτων τριών ανδρών, οι οποίοι είχαν επιστρατευτεί, σε κέντρο εκπαίδευσης στην περιοχή του Σβερντλόφσκ. «Ναι επιβεβαιώνω, ότι τρεις πέθαναν. Ο ένας που επιστρατεύθηκε πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ ο άλλος αυτοκτόνησε. Τον τρίτο τον απήλλαξαν και τον έστειλαν στο σπίτι του, όπου πέθανε από κίρρωση του ήπατος», δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Μαξίμ Ιβανόφ, σύμφωνα με τον ιστότοπο eanews.ru.

Ο ιστότοπος ASTRA αναφέρθηκε εκτενώς στην αυτοκτονία του 46χρονου άνδρα, κατοίκου της πόλης Κουργκάν, σημειώνοντας ότι εντοπίσθηκε νεκρός στο εστιατόριο του εκπαιδευτικού κέντρου της στρατιωτικής μονάδας 31612 (οικισμός Παρόσινο). Σύμφωνα με τις πληροφορίες των δημοσιογράφων, στο λαιμό του υπήρχαν πληγές, ενώ δίπλα βρέθηκε ένα ξυράφι.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο NEXTA, ο τρίτος επίστρατος πέθανε από επιληπτικό επεισόδιο που προκλήθηκε από δηλητηρίαση από αλκοόλ. Ο ιστότοπος eanews αναφέρει ότι στον οικισμό Παρόσινο είχε απαγορευθεί η πώληση οινοπνευματωδών.

Επίσης, στην περιοχή του Νοβοσιμπίρσκ κατά την διάρκεια της «μερικής επιστράτευσης» έχει απαγορευθεί η πώληση οινοπνευματωδών στα καταστήματα που βρίσκονται δίπλα σε στρατολογικά γραφεία και στην ανώτατη στρατιωτική ακαδημία. Παρόμοιες απαγορεύσεις έχουν επιβληθεί και στην περιοχή γύρω της Βαϊκάλης και στην περιοχή Ταρμπαγκατάισκι της Μπουριάτιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This