Με τη «βούλα» Πούτιν οι νόμοι της προσάρτησης των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών στη Ρωσία

Δημοσιεύθηκαν τα σχετικά έγγραφα

Must Read

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τους τέσσερις νόμους που επικυρώνουν την προσάρτηση των ουκρανικών περιοχών (υπερβαίνουν το 15% του συνολικού εδάφους της Ουκρανίας) Ντόνετσκ, Λουγκάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα από τη Ρωσική Ομοσπονδία. Να σημειωθεί ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν ελέγχουν πλήρως καμία από τις τέσσερις περιοχές.

Το πρακτορείο Tass αναφέρει ότι τα έγγραφα (για τη Χερσώνα δείτε εδώ, για το Ντόνετσκ εδώ, για το Λουγκάνσκ εδώ, για τη Ζαπορίζια εδώ) δημοσιεύθηκαν τώρα που τα υπέγραψε ο Πούτιν και γράφει:

«Τα όρια των νέων αντικειμένων της Ομοσπονδίας, όπως προκύπτει από τις συνθήκες, θα καθορίζονται από τα όρια που ‘υπήρχαν την ημέρα του σχηματισμού και της αποδοχής τους στη Ρωσική Ομοσπονδία’. Μέχρι την εκλογή των αρχηγών των νέων περιφερειών, σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, θα ηγούνται από έκτακτους υπαλλήλους που διορίζονται από τον Πούτιν».

«Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε τέσσερις ομοσπονδιακούς συνταγματικούς νόμους για την ενσωμάτωση των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, των περιοχών της Ζαπορίζια και της Χερσώνας στην Ρωσική Ομοσπονδία», ανακοίνωσε με τη σειρά της η κάτω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου και πρόσθεσε: «Επίσης υπέγραψε τους σχετικούς νόμους περί επικύρωσης».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This