Τυφώνας «φονιάς» πάνω από το Τόκυο! Ο χειρότερος των τελευταίων 60 ετών (video)

Must Read

Ο ισχυρότερος τυφώνας των τελευταίων 60 ετών χτύπησε την Ιαπωνία σήμερα. Δύο άνθρωποι έπεσαν θύματα της σφοδρότητας του φαινομένου μέχρι στιγμής, ενώ υπάρχουν τέσσερις αγνοούμενοι και 51 τραυματίες.
Ο ένας άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατολίσθησης και ο άλλος κατά τη διάρκεια ανεμοστρόβιλου. Στο μεταξύ, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων  τρία παιδιά, τραυματίστηκαν, καθώς ο τυφώνας έκανε το πέρασμά του σε πόλη 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τόκιο.

Ο τυφώνας Χαγκίμπις κινείται με ταχύτητα που φτάνει τα 144 χλμ/ώρα και ταλαντεύεται πάνω από το κέντρο του Τόκυο.

Οι αρχές προειδοποίησαν εκατομμύρια πολίτες να είναι έτοιμοι για βροχοπτώσεις που δεν έχουν ξαναβιώσει ποτέ. «Πάρτε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σώσετε τις ζωές σας», τους συμβουλεύουν.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρη την κεντρική και ανατολική Ιαπωνία ενημερώθηκαν από χθες ότι θα έπρεπε να αναζητήσουν ασφαλές καταφύγιο για σήμερα (12 Οκτωβρίου), καθώς προειδοποιήθηκαν για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, όπως έντονες βροχοπτώσεις σε  12 νομούς, που θα συνοδεύονταν από την… αδιάκοπη επίθεση του βίαιου τυφώνα Hagibis.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας έθεσε σε επιφυλακή 17.000 άτομα από τις «Δυνάμεις Αυτοάμυνας», ώστε να είναι έτοιμοι για άμεση επέμβαση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Οι νομαρχίες Τόκιο και Νάγκο ζητούν επισήμως βοήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This