Τούρκοι μισθοφόροι εκτέλεσαν τη γενική γραμματέα του κόμματος «Μελλοντική Συρία»

Must Read

Αβοήθητη στη μέση του δρόμου εκτελέστηκε από μισθοφόρους της Τουρκίας, που της είχαν στήσει ενέδρα, η γενική γραμματέας του κόμματος «Μελλοντική Συρία», Χαβρίν Χαλάφ (Havrin Khalaf).

Όπως ανακοίνωσαν οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), οι ισλαμιστές του λεγόμενου «Συριακού Εθνικού Στρατού», έσυραν τη Χαβρίν Χαλάφ στη μέση του δρόμου και την εκτέλεσαν.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, οι ίδιοι μισθοφόροι που είχαν καταλάβει ένα σημείο στον αυτοκινητόδρομο M4, εκτέλεσαν κι έναν άλλον πολίτη, που αιχμαλώτισαν στο μπλόκο.

 

Όπως έγινε γνωστό μέσω του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τουλάχιστον εννέα πολίτες «εκτελέσθηκαν» σήμερα στην Συρία από φιλοτουρκικές πολιτοφυλακές, που συμμετέχουν στην επίθεση κατά των κουρδικών δυνάμεων στην βορειοανατολική Συρία.

«Οι εννέα πολίτες εκτελέσθηκαν σε χωριστά περιστατικά νότια της μεθοριακής πόλης Ταλ Αμπιάντ», σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This