Έπαθε Μητσοτάκη ο Ερντογάν και κατηγορεί ότι θέλει να τον ρίξει η CIA!

Must Read

Με ένα εντελώς ασύνδετο και παράλογο άρθρο, ο Özay Şendir έγραψε στη Milliyet ένα σενάριο, ότι τάχα το FETO του Γκιουλέν... μαρτύρησε στην Ελλάδα ένα απόρρητο σχέδιο τουρκικής εφόδου στη χώρα μας και πως οι ΗΠΑ επιδιώκουν την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν μέσω της CIA!

Που τα στηρίζει όλα αυτά; Πουθενά. Εκτός ίσως από την υπέρμετρη φοβία του Τούρκου Προέδρου μην τυχόν και χάσει τη θέση του, κάτι που τον κάνει να ελέγχει μέχρι… τελείας τα τουρκικά ΜΜΕ και να δημιουργεί, ευφάνταστους είναι η αλήθεια, αντιπερισπασμούς.

Όπως λοιπόν ο Έλληνας πρωθυπουργός ισχυρίζεται πως, όποιος του ασκεί αντιπολίτευση είναι πράκτορας του Βλαντιμίρ Πούτιν, έτσι ακριβώς και ο Ταγίπ Ερντογάν δαιμονοποιεί την κριτική στο πρόσωπο του (ενώ κι αυτός έχει καταστρέψει το λαό του), λέγοντας ότι προέρχεται από σχέδιο της CIA για να τον ανατρέψει!

Ο Şendir μάλιστα, χρησιμοποιεί ένα πρόσφατο άρθρο του Μάικ Ρούμπιν στο National Interest, για το περιεχόμενο του οποίου σας είχε ενημερώσει σχετικά το newsbreak.gr, με τον Τούρκο να χαρακτηρίζει τον ανώτερο συνεργάτη στο American Enterprise Institute και πρώην αξιωματούχο του Πενταγώνου, ως CIA Boy.

Στο άρθρο του ο Ρούμπιν, έγραφε για την πιθανότητα μιας ελληνοτουρκικής σύγκρουσης υπό τον τίτλο «Έτσι θα μπορούσε η Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα το 2023», με την Milliyet να το εκλαμβάνει αυτό ως… σενάριο της CIA για να ρίξει τον Ερντογάν!

Ακόμα, ο Αμερικανός έγραφε πως η αντιμετώπιση των ΗΠΑ και του NATO σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης σε κάποιο ελληνικό νησί θα πρέπει να είναι άμεση, ξεκάθαρη και συντονισμένη κατά της Τουρκίας και υπέρ της Ελλάδας και αυτό μάλλον δεν έκατσε καλά στον Şendir και τα αφεντικά του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This