Αϊτή: Βγήκαν με ρωσικές σημαίες στους δρόμους!

Τα ίδια που γίνονται σε χώρες της Αφρικής…

Must Read

Πλάνα από φιλορωσικές διαδηλώσεις στην Αϊτή από πλήθη που εκφράζουν την αντίθεση τους με οποιαδήποτε πιθανή επέμβαση στη χώρα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. Οι διαδηλωτές ζητούν να ασκηθεί βέτο από τη Ρωσία ή την Κίνα ενάντια σε οποιοδήποτε ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που θα επιτρέπει την έλευση ξένων δυνάμεων.

Νωριτερα το CNN μετέδιδε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συνέταξαν ένα ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών που θα υποστήριζε αμέσως την ανάπτυξη μιας δύναμης ταχείας δράσης στην Αϊτή καθώς η χώρα αντιμετωπίζει εκτεταμένες κρίσεις, δημοσίευμα που επιβεβαίωσε Αμερικανός αξιωματούχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This