Άστεγη βίασε, σκότωσε και έβαλε σε βαλίτσα την 12χρονη Λόλα; Σοκ στη Γαλλία

Το δωδεκάχρονο κορίτσι πέθανε από ασφυξία, είχε βιαστεί και έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι

Must Read

UPDATE: Βίασε, σκότωσε και ήπιε το αίμα της 12χρονης Λόλας – Η 24χρονη ομολόγησε ψύχραιμη το φρικιαστικό έγκλημα

Συγκλονισμένη παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες η Γαλλία τις εξελίξεις για τον φόνο της Λόλα, ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού του οποίου το άψυχο σώμα εντοπίστηκε τη νύχτα της Παρασκευής σε ένα κιβώτιο αφημένο στην αυλή ενός κτιρίου κατοικιών στο Παρίσι.

Το δωδεκάχρονο κορίτσι πέθανε από ασφυξία, είχε βιαστεί και έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στον λαιμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα. Οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής, όταν διαπίστωσαν πως η κόρη τους δεν επέστρεψε στο σπίτι μετά το τέλος των μαθημάτων στο σχολείο.




Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει ήδη συλληφθεί και ανακρίνεται μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα, άστεγη και άνεργη, η οποία, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, εθεάθη την Παρασκευή να μεταφέρει το μακάβριο κιβώτιο σε κατάσταση που πρόδιδε πανικό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η ίδια γυναίκα εμφανίζεται, από κάμερες ασφαλείας, τις πρώτες βράδυνες ώρες της Παρασκευής να συνοδεύει τη Λόλα. Έχουν επίσης συλληφθεί και ανακρίνονται η αδελφή της, καθώς και δυο άνδρες, ενώ τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν πως αργότερα σήμερα θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές.




Δείτε επίσης:

Συγκλονίζεται η Γαλλία από την δολοφονία της 12χρονης Λόλας: 4 άτομα αλγερινής καταγωγής υπό κράτηση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This