«Εγκαταλείψτε την Ουκρανία»: Έκτακτη προειδοποίηση της ιταλικής πρεσβείας στο Κίεβο προς τους πολίτες!

Πολίτες ξένων κρατών καλούνται να φύγουν επειγόντως από την εμπόλεμη ζώνη...

Must Read

Σε έκτακτη προειδοποίηση προέβη πριν από λίγη ώρα η ιταλική πρεσβεία στην Ουκρανία, προτρέποντας τους Ιταλούς πολίτες να αποφύγουν να ταξιδέψουν στην εμπόλεμη αυτή χώρα.

Παράλληλα, η πρεσβεία καλεί τους Ιταλούς πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό!

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, η προειδοποίηση αφορά κατά κύριο λόγο τις περιοχές της ανατολικής και της νότιας Ουκρανίας, όπου οι βομβιστικές επιθέσεις είναι συχνότερες και πιο φονικές. «Συμπατριώτες μας που εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα, καλούνται να την εγκαταλείψουν άμεσα. Παράλληλα, οι πολίτες καλούνται πάση θυσία να αποφύγουν να ταξιδέψουν στη χώρα», αναφέρει σημερινό tweet της ιταλικής πρεσβείας στο Κίεβο.

Η προειδοποίηση της Ιταλίας, μάλιστα, ακολουθεί εκείνες της Λευκορωσίας, της Ινδίας και της Κίνας, μεταξύ άλλων, χώρες οι οποίες επίσης κάλεσαν τους πολίτες τους που βρίσκονται στην Ουκρανία, να σηκωθούν να φύγουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

https://twitter.com/firamnews/status/1582025706720366592

Δυσοίωνο, προφανώς, σημάδι για την εξέλιξη του ρωσο-ουκρανικού πολέμου, την ώρα που η Ευρώπη ετοιμάζεται για τον πιο ζόρικο χειμώνα από την εποχή των αρχών του Β’ ΠΠ…

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This