Θρήνος στο Κάνσας: Ένας νεκρός μετά από πυροβολισμούς ανήμερα του Halloween

Δεύτερο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Σικάγο

Must Read

Τραγική ήταν η χθεσινή γιορτή του Halloween στο Κάνσας της Αμερικής καθώς ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ακόμα μερικά άτομα τραυματίστηκαν στο ίδιο επεισόδιο.

Συγκεκριμένα,  περίπου πέντε με επτά άτομα δέχτηκαν πυροβολισμούς και ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε επεισόδιο  που εκδηλώθηκε σε ένα σπίτι  όπου περίπου 70 με 100 έφηβοι συμμετείχαν σε πάρτυ , ανακοίνωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Καρλ Όουκμαν. Κάποια πρόσωπα, άγνωστα στους ιδιοκτήτες του σπιτιού, ξεκίνησαν να πυροβολούν όταν κλήθηκαν να φύγουν από το σπίτι, είπε ο Όουκμαν στους δημοσιογράφους.

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Σικάγο.  Δεκατρείς άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά και ένας έφηβος, τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς από διερχόμενο αυτοκίνητο και ένας ακόμα χτυπήθηκε από το όχημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θανάτους, ανακοίνωσε η αστυνομία του Σικάγο. Επτά από τους τραυματίες, ανάμεσά τους και τρεις ανήλικοι, βρίσκονται είτε σε σοβαρή είτε σε κρίσιμη κατάσταση.

Δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα σκούρο αυτοκίνητο τύπου SUV άνοιξαν πυρ εναντίον μια ομάδας ανθρώπων που στέκονταν σε μια διασταύρωση, σύμφωνα με την αστυνομία. Η αστυνομία δεν ταυτοποίησε τους δράστες και δεν έχει πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό τους, όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου ο διευθυντής της αστυνομίας του Σικάγο, ο Ντέιβιντ Μπράουν.

Οι δύο αυτές επιθέσεις έρχονται μετά από μια σειρά επιθέσεων αυτή τη χρονιά σε σχολεία στις ΗΠΑ στις οποίες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν δεκάδες άνθρωποι. Μια από τις πιο αιματηρές επιθέσεις φέτος σημειώθηκε τον Μάιο όταν ένας ένοπλος σκότωσε 19 παιδιά και δύο ενήλικες στο Ουβάλντε του Τέξας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This